Om os2019-05-20T12:06:17+00:00

Dutch Harvest er skabt ud fra passion og forbløffelse. Passion for den alsidige plante hamp, og forbløffelsen over at den ikke er mere udbredt. Kombiner det med en forkærlighed for te og voíla – Dutch Harvest Hemp Tea! 

Bæredygtighedsrådgiver Esther Molenwijk

Gennem arbejdet som Bæredygtighedsrådgiver for et Hollands firma, stødte Ether Molenjwik ofte på hamp som et bæredygtigt materiale til byggeindustrien, tekstil og fødevare. Jo mere hun lærte om planten, desto mere fascinerede den hende. Esther rejste rundt til forskellige hamp konferencer med spørgsmålet – hvordan får vi hamp tilbage på kortet? I 2014 besøgte Esther en hampmark i Aalmere, tog et par blade og tørrede dem. Hun lavede en super mild og forfriskende te ud af dem og delte det med hendes venner som var ligeså begejstret. Teen kan for hendes vedkommende ikke blive mere bæredygtig – en lokal te – for hvornår kan man ellers drikke te fra Holland? uden sprøjtemidler, og samtidig sund for jorden og klimaet. Hermed var frøet lagt som blomstrede til Dutch Harvest Hemp Tea!

Landmanden Albert Dun

Albert Dun har dyrket hamp til brug i industrien i over 20 år! I de seneste år fik han en øget interesse for hamp som en fødevare og et kosttilskud. Dengang var bladene et restmateriale som gik til spilde. I 2013 anskaffede han sig derfor en maskine som kan fjerne blade fra planten. Bladene bliver også presset til juice og fås i kapsler, dråber og tabletter hos  Sana Hemp Juice.